До списку новин

Чергове досягнення: у Львові повністю введено в експлуатацію першу чергу ЖК «Шенген»

04 квітня 2024

Продовжуємо реалізовувати комфорт та сучасність – четвертий будинок (секції 4.1, 4.2, 4.3) житлового комплексу «Шенген» введено в експлуатації, що свідчить про абсолютну готовність усієї першої черги!

Усі секції вже готові до проведення ремонтів і заселення, розкриваючи перед мешканцями світ якісного житла у Львові. А це ще 92 новеньких помешкання!

Житловий комплекс «Шенген» обіцяє стати новим еталоном комфорту та безпеки у місті, і ми впевнено крокуємо назустріч цій меті.

Загальна концепція «Шенгену» ґрунтується на поєднанні сучасного дизайну з високоякісними будівельними матеріалами та передовими технологіями. Комплекс розташований у зручному районі міста, що надає мешканцям доступ до необхідної інфраструктури та послуг.

Цей житловий комплекс пропонує для своїх мешканців широкий спектр комфортних послуг та зручностей: від внутрішнього двору з зонами відпочинку та дитячим майданчиком до паркінгу для автомобілів. Ми впевнені, що ваш ЖК стане одним із найбажаніших місць проживання у Львові.

Для тих, хто шукає не просто житло, а новий рівень комфорту та якості життя, «Шенген» – це саме те, що потрібно. Запрошуємо до нашої спільноти – символу сучасного та комфортного міського життя у Львові.

Детальніше про умови продажу квартир у ЖК «Шенген» ви можете дізнатись у нашому відділі продажу. Контакти доступні за посиланням.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Житлобудінвест»

ТОВ «Шенгенбуд»

ТОВ «Залізнична-7»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 229-54-62
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 4/30/2024 становить 39.69 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Шенген. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.