До списку новин

У секції 4.3 першої черги муруються стіни п’ятого поверху

19 серпня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівництво ЖК «Шенген» активно триває. У секції 4.3 першої черги муруються стіни п’ятого поверху, а у секціях 4.1. і 4.2 ведуться штукатурні, електромонтажні та сантехнічні роботи. Виконується упорядкування території.

Додатково повідомляємо, що в другій черзі у п’ятому будинку залито плиту перекриття 12-го поверху, у шостому будинку триває виконання стін 10-го поверху, у восьмому і десятому будинках, окрім цокольного поверху, облаштовано фасади, завершили облаштування даху, паралельно влаштовується кладка стін, тривають електромонтажні та сантехнічні роботи.

У третій черзі у сьомому будинку мурується другий поверх, у секції 9.2 дев’ятого будинку готовий монолітний каркас першого поверху, заливається другий, у 11-му будинку облаштовуються вхідні групи, тривають фасадні роботи.

Детальніше про хід будівництва та умови продажу квартир у ЖК «Шенген» ви можете дізнатись в наших відділах продажу. Контакти за посиланням.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Житлобудінвест»

ТОВ «Шенгенбуд»

ТОВ «Залізнична-7»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 229-54-62
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 3/28/2024 становить 39.19 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Шенген. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.