К списку новостей

ЖК «Шенген» зазнав ушкоджень під час російської атаки на Львів

04 сентября 2024

Сьогодні, 4 вересня, російські війська здійснили комбінований ракетно-дроновий удар по Львову. Внаслідок цього підступного воєнного злочину загинули та постраждали люди, а збитки було завдано понад 50 об’єктам житлового фонду міста.

На превеликий жаль, постраждали і об’єкти Корпорації Нерухомості РІЕЛ – найбільш значних ушкоджень зазнали будинки 2-ї та 4-ї черг ЖК «Шенген».

КН РІЕЛ, на жаль, має сумний досвід відновлення об’єктів після російських ракетних ударів: у 2022 році наш київський житловий комплекс двічі зазнавав значних руйнувань. Процедура, що передує відновленню будинків, нам добре відома. Хочемо запевнити вас, що докладемо максимальних зусиль для відновлення ваших майбутніх помешкань.

Зараз на території ЖК «Шенген» працюють представники ДСНС, Національної поліції та вибухотехніки. Паралельно з фіксацією завданих збитків представниками правоохоронних органів, ми спільно з компаніями-виконавцями будівельно-монтажних робіт складаємо дефектний акт. На основі цього акту буде замовлено всі необхідні будівельні матеріали та роботи для відновлення будинків до їхнього попереднього стану та вигляду.

Тримаймося міцно. Знайте, що ми поруч, і разом обов’язково здолаємо всі виклики, відновимося і переможемо.

Перезвоним, проконсультируем, подберем лучшие варианты
Телефонный номер *
Спасибо за Вашу заявку! Мы свяжемся с вами в ближайшее время.
Подпишитесь на новости и акции
Спасибо, что подписались на нашу рассылку!
Застройщики

ООО «Житлобудинвест»

ООО «Шенгенбуд»

ООО «Железнодорожная-7»

Присоединяйтесь к нашим соцсетям
Свяжитесь с нами удобным способом
(032) 229-54-62
Обратная связь
Курс валют состоянием на 9/19/2024 составляет 41.55 грн.
Отделы продаж
Львов, ул. Богдана Хмельницкого, 116
© 2024  Шенген. Все права защищены.Политика конфиденциальности
Сделано в WEZOM
Этот сайт использует cookie-файлы для более комфортной работы пользователя. Продолжая просматривать сайт, Вы соглашаетесь на использование cookie.