To the news list

Друга черга повністю введена в експлуатацію: готовність будинку №6 підтверджена сертифікатом від ДІАМ

September 02, 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ рада повідомити, що будинок №6 житлового комплексу «Шенген» офіційно введений в експлуатацію. Державна інспекція архітектури та містобудування України (ДІАМ) видала сертифікат готовності № ЛВ122240828158, що засвідчує відповідність будівлі усім вимогам та стандартам. Таким чином, вся друга черга комплексу вже введена в експлуатацію.

Шостий будинок має 13 поверхів загальною площею приміщень 6226,5 м². У будинку розташовано 81 квартира, зокрема 65 однокімнатних, 8 двокімнатних, 1 трикімнатна, 2 чотирикімнатні, а також 4 п'ятикімнатні і 1 семикімнатна квартира.

«Введення в експлуатацію всіх будинків другої черги ЖК «Шенген» – це важливий етап для нашої компанії. Ми продовжуємо створювати комфортні та якісні житлові умови для наших клієнтів. Сертифікат від ДІАМ – це не лише підтвердження відповідності будівельних робіт, але й свідчення нашої відданості високим стандартам якості. Дякую всій команді за професіоналізм та відданість справі!», – зазначив Генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

Про початок реєстрації права власності на майно інвесторів повідомлять в індивідуальному порядку.

Детальніше про житловий комплекс «Шенген» можна дізнатися за посиланням, а для отримання інформації про доступні квартири та умови придбання, будь ласка, звертайтесь до нашого відділу продажу. Контакти ви знайдете тут.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Join our social networks
Contact us in convenient way
(032) 229-54-62
Feedback
The exchange rate as of 9/19/2024 is 41.55 UAH.
Sales departments
Lviv, 116, Bohdana Khmelnytskoho Street
© 2024  Shengen. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.