To the news list

ЖК «Шенген» зазнав ушкоджень під час російської атаки на Львів

September 04, 2024

Сьогодні, 4 вересня, російські війська здійснили комбінований ракетно-дроновий удар по Львову. Внаслідок цього підступного воєнного злочину загинули та постраждали люди, а збитки було завдано понад 50 об’єктам житлового фонду міста.

На превеликий жаль, постраждали і об’єкти Корпорації Нерухомості РІЕЛ – найбільш значних ушкоджень зазнали будинки 2-ї та 4-ї черг ЖК «Шенген».

КН РІЕЛ, на жаль, має сумний досвід відновлення об’єктів після російських ракетних ударів: у 2022 році наш київський житловий комплекс двічі зазнавав значних руйнувань. Процедура, що передує відновленню будинків, нам добре відома. Хочемо запевнити вас, що докладемо максимальних зусиль для відновлення ваших майбутніх помешкань.

Зараз на території ЖК «Шенген» працюють представники ДСНС, Національної поліції та вибухотехніки. Паралельно з фіксацією завданих збитків представниками правоохоронних органів, ми спільно з компаніями-виконавцями будівельно-монтажних робіт складаємо дефектний акт. На основі цього акту буде замовлено всі необхідні будівельні матеріали та роботи для відновлення будинків до їхнього попереднього стану та вигляду.

Тримаймося міцно. Знайте, що ми поруч, і разом обов’язково здолаємо всі виклики, відновимося і переможемо.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Join our social networks
Contact us in convenient way
(032) 229-54-62
Feedback
The exchange rate as of 9/19/2024 is 41.55 UAH.
Sales departments
Lviv, 116, Bohdana Khmelnytskoho Street
© 2024  Shengen. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.